Tjenester

Transport

Vi er en av Norges største innen transport av kjøle- og frysevarer og kan skreddersy distribusjonsløsninger i henhold til dine logistikkbehov.

Vi skreddersyr distribusjonsløsninger etter dine logistikkbehov for å gi deg en effektiv vareflyt

Sammen med Nortemp, en av Norges største innen transport av kjøle- og frysevarer, tilbyr vi et landsdekkende transportnett.

Vi skreddersyr distribusjonsløsninger, spotbaserte transporter, samt håndterer takecargo for våre kunder. Alt for at du skal ha en rasjonell og effektiv vareflyt.

Takket være lang erfaring innen transport og distribusjon, kan vi skreddersy distribusjonsløsninger i henhold til dine logistikkbehov – til både store og små prosjekter. Med vår kombinasjon av erfaring og fleksibilitet, kan du være trygg på at varene kommer frem til avtalt tid og avtalt pris. 

Vi har ca. 100 termobiler som daglig transporterer varer over hele landet. Vi leverer alle typer temperaturregulert transport, både kjøle- fryse- og tørrvarer, fra nord til sør. Våre effektive distribusjonsløsninger sørger for optimale resultater både med tanke på økonomi og sikkerhet.

Våre semihengere er tilpasset jernbanevogner og gjør det mulig å transportere frysevarer på bane på en effektiv måte. På denne måten kan vi frakte varene dine på en trygg og effektiv måte, samtidig som vi tar hensyn til miljøet. Totalt tilbyr vi jernbanetransport til over 22 godsterminaler i Norge og Sverige, samt til store deler av Europa. 

Telefon Nortemp

51 64 57 00

Vakttelefon

916 70 032
Takk!
Vi kontakter deg så fort vi har behandlet din henvendelse.
Oops! Something went wrong while submitting the form.